Voorjaar Kajakweek

U+21B1.svg reizen   U+21B2.svg zomer kajakweek

Deze week vindt plaats in de Meivakantie (week 18) van 28 april – 3 mei 2019. Deze week zal er gevaren worden op rivieren in de Soca vallei in Slovenië. Deze kajakweek is bedoeld voor ervaren kajakkers. Deelnemers moeten in staat zijn om op wildwater 3 keerwaters te varen, wildwater 4 ervaring te hebben en te kunnen eskimoteren.

Boeken

Planning (voorlopig)

De planning blijft flexibel aangezien we altijd afhankelijk zijn van waterstanden en weer. De voorlopige planning ziet er als volgt uit.

Zaterdag Aankomst dag en wordt het kamp opgebouwd
Zondag Invaren op de slalombaan bij Kobarid
Maandag Soca traject (afhankelijk van de waterstand)
Dinsdag Soca traject (afhankelijk van de waterstand)
Woensdag Rust dag
Donderdag Soca traject (afhankelijk van de waterstand)
Vrijdag Soca traject (afhankelijk van de waterstand)
Zaterdag Terugreis naar Nederland
Locatie

De camping waar we gaan staat is camping Lazar. Deze camping is gelegen naast een klein dorp genaamd Kobarid aan de rivier de Soca. Er is natuurlijk warm water, electriciteit en Wi-Fi. Wij zorgen voor een grote groepstent met tafels, banken, gasflessen en branders, kookgerei en eetgerei. Zelf dien je een tent, slaapzak, isolerend slaapmatje en kleding voor zowel warm als koud weer mee te nemen.

Materiaal

Wij zorgen voor alle materialen die je nodig hebt tijdens het kajakken zoals een kajak, peddel, wetsuit, spatzeil, anorak, helm, zwemvest en eventueel een neusklem. Zelf moet je zorgen voor schoenen in de kajak. Dit kunnen gewoon oude sportschoenen zijn met een stevige zool.

Kosten

De kosten voor de kajakweek bedragen €350,- per persoon voor begeleiding, materiaal en kamp deelname. Dit bedrag is exclusief reis en verblijfkosten en de kosten voor de verplichte Riverpass. Wij bieden kortingen op het totaal bedrag wanneer je in bezit bent van een complete set materiaal en wanneer je de materialen zelf vervoert.

Verzekering

Het is verplicht om voor deze week een reisverzekering af te sluiten met risicovolle sporten. Meerdere verzekeringsmaatschappijen bieden een dergelijke clausule aan, bijvoorbeeld de reisverzekering via de NKBV.

menu