Training en coaching

U+21B1.svg personal training   U+21B2.svg survivalrun

Hommes Survival & Outdoor is in te huren als trainer in alle algemene conditionele aspecten (CLUSK) voor Survivalrun verenigingen. Binnen het bedrijf zijn meerdere trainers met expertise in Survivalrun werkzaam. Onze trainingen zijn afgestemd op het niveau en motief van de deelnemers. Zo kunnen de trainingen prestatief of recreatief, zelfstandig of begeleid en gedoseerd naar de te lopen wedstrijd worden.

 

Kosten

Bij structurele afname van trainingen (minimaal 5 eenheden) zijn de kosten €96,- (incl. BTW) voor een training van 1,5 uur. Dit is exclusief eventuele locatie of materiaal huur en reiskosten.

 

Survival Vereniging Groningen, GSSV Moddervet en ACLO

Hommes Survival & Outdoor geeft op dit moment alle Survivalrun trainingen van SVG en GSSV Moddervet. SVG is de particuliere vereniging en GSSV Moddervet de studenten vereniging in Groningen. Het hele jaar door worden er trainingen gegeven in survivalrun op alle niveaus. Zo worden er wedstrijdtrainingen georganiseerd voor de prestatieve sporter, maar is er ook altijd een training over een lager niveau voor beginners en recreanten. Daarnaast worden er trainingen georganiseerd voor de jeugd vanaf 6 jaar. De trainingen worden verzorgd door verschillende gediplomeerde trainers. Meer informatie via www.survivalgroningen.nl

 

Wedstrijd Training

Op maandagavond, woensdagavond en donderdagavond vanaf 19:00 worden er wedstrijd trainingen op de survivalbaan in Groningen. Deze trainingen zijn voornamelijk conditioneel en gericht op het lopen van de verschillende survivalrun circuits; het Korte Survivalrun circuit (KSR), Middellange Survivalrun circuit (MSR) en het Lange Survivalrun circuit (LSR). Ook de oudste lichting van het Jeugd Survival Circuit (JSR A, 15 – 18 jaar) is tijdens deze momenten welkom. De training heeft geen vaste eindtijd, omdat de eindtijd verschilt per trainingsperiode en per circuit.

 

Beginners Training

Op woensdagavond en donderdagavond van 19:00 – 20:30 wordt er een beginners training gegeven. Een dergelijke training is een kennismaking met de sport en met accent op de verschillende technieken om de hindernissen te kunnen klimmen. Tijdens deze trainingen trainen ook de wedstrijdlopers. Alle atleten kunnen hun specifieke technische vraag kwijt op deze avonden en de trainer geeft oefeningen op maat.

 

Jeugd Training

Op zaterdag ochtend van 9:00 – 10:30 en 10:30 – 12:00 vinden de jeugdtrainingen plaats. Kinderen van 6 – 9 jaar zijn welkom tijdens dit trainingsmoment van 9:00 – 10:30 en kinderen van 10 – 14 jaar van 10:30 – 12:00. Er wordt gedifferentieerd binnen de groepen naar leeftijd, niveau en motief voor het beoefenen van de sport. Bij de jongste categorie worden de trainingen veelal speels aangeboden. Met de oudere jeugd wordt naast een leuke training ook getraind naar de Jeugd Survival Circuits (JSC C en JSC B).

 

Outdoor Fitness Training

Op dinsdag avond van 20:30 – 22:00 wordt de Outdoor Fitness Training gegeven. Dit trainingsmoment is geschikt voor volwassenen die laagdrempelig willen kennis maken met Survivalrun en andere outdoor sporten en daarbij in de buitenlucht conditioneel aan de slag kunnen onder begeleiding. De trainer probeert tijdens de training zoveel mogelijk te differentiëren per persoon betreft trainingsdosering en uitvoering van de oefeningen.

 

Personal Training

Voor mensen met een specifiek doel en behoefte aan intensieve begeleiding en professionele hulp kunnen beroep doen op Jesper als personal trainer. Dit valt buiten het lidmaatschap van de vereniging. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van de wens in de mate van begeleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Survivalbond Nederland (SBN)

Voor meer informatie betreft de beoefening van de sport survivalrun in Nederland kunt u kijken op de website van de SBN. Op deze website kunt u alle wedstrijden vinden die onder auspicien van de survivalbond vallen, lid worden van de survivalbond en inschrijven voor wedstrijd licenties en de tussenstanden bekijken van de verschillende circuits.

menu