Verkoop survivalbanen

U+21B1.svg verkoop materiaal   U+21B2.svg hindernissen

Hommes survival & Outdoor verkoopt 4 standaard survivalblokken/ survivalbanen of een fitnesblok op maat, naast deze standaard survivalbanen is er altijd de ruimte om eigen ontworpen survivalbanen te ontwikkelen.

Voor vragen of het opvragen van een offerte kunt contact opnemen via info@hommesoutdoor.nl

 

Survivalbaan basic


De Survivalbaan basic bestaat uit een blok van 4 bij 6 meter lang en is 4 meter hoog. Aan de buitenkant van deze survivalbaan zullen twee spaanse ruiters worden gemonteerd (één spaanse ruiter zal eindigen op de 2,5 meter balk en de andere spaanse ruiter zal eindigen op de 4 meter balk). Het blok zal bestaan uit stapbanden, staplussen, apenhang (met in- en uitstap touwen) en verticale touwen.

De prijs is 3405,- Euro (exclusief BTW en reiskosten).

 

Survivalbaan advanced


De survivalbaan advanced bestaat uit drie blokken, er zijn twee 4 bij 6 meter blokken en één 4 bij 4 meter blok. De gehele baan is 4 meter hoog, de totale baanlengte is 16 meter. Blok 1 bestaat uit een indianenburg, triangels, stapbanden en komeinie brug. Blok 2 bestaat uit diagonaal net die tot een hoogte van 2,5 meter komt. Blok 3 bestaat uit staplussen, apehang met in- en uitstap touwen, verticale touwen en een x klim.

De prijs is 6404,- euro (exclusief BTW en reiskosten).

 

Survivalbaan pro

De survivalbaan pro wordt op dit moment ontwikkeld.

 

Fitnessblok


Het fitnesblok bestaat uit een blok van 4 bij 6 meter lang en is 2,5 meter hoog is. De invulling is geheel naar eigen wens.

Het fitness blok wat in de video te zien is, bestaat uit triangels, pakladder, apenhang (met in-uitstap touwen) en verticale touwen.

De prijs van de fitnessblok in de video is 1.500,- Euro (exclusief BTW en reiskosten).

 

menu