Activiteiten

Terug naar Clinics & Cursussen

Hommes Survival & Outdoor biedt verschillende buitensport activiteiten aan in Nederland. Al deze activiteiten zijn mogelijk om bij u op locatie te organiseren of te beleven op één van onze locaties. De instructeurs van Hommes Survival & Outdoor zijn in staat om elke activiteit aan te passen aan de wensen en het niveau van de doelgroep.

Als u op zoek bent naar een activiteit om meer te leren in de sport kun je kijken bij Clinics & Cursussen. Als u op zoek bent naar één of meerdere van onderstaande buitensport activiteiten in de vorm van een kinderfeest, een sportdag of een ander evenement kunt u kijken bij Events en Kinderfeest. De lengte van iedere activiteit is aan te passen aan uw wensen. Jesper Hommes is altijd bereid om met u mee te denken om een programma te maken. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen via een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl en voor een kinderfeest via een e-mail naar thomas@hommesoutdoor.nl.

Survivalrun
Klimmen en klauteren in verschillende hindernissen onder begeleiding van een instructeur. Wij kunnen hindernissen bouwen op locatie met fysieke uitdaging, uitdaging in balans, hindernissen waar je goed moet nadenken over de oplossing en hindernissen waar je juist moet samenwerken.

Oriëntatie tocht

Door middel van een kaart en eventueel kompas, kaarthoekmeter en GPS op zoek naar alle check points (CP’s). Wie kan alle CP’s het snelste vinden?
Kajakken
Varen in een kajak op een vijver, meer, kanaal of sloot bij jou in de buurt onder begeleiding van een instructeur. Een tocht varen, op het water van boot wisselen, een tikspel spelen en kajakpolo spelen.
Samenwerkingsopdrachten
Teambuilding stimuleren door middel van opdrachten die je alleen kan volbrengen door samen te werken. Wandelende A, Electric Fence en het Spinnenweg zijn enkele mogelijkheden van de vele samenwerkingsopdrachten die wij kunnen bieden.
Vlot varen
Een vlot varen en eventueel van te voren zelf bouwen waarmee je vervolgens naar de andere kant van een meer moet varen. Strijden met 2 teams tegen elkaar wie als eerste een vlot gebouwd heeft en naar de overkant vaart. Hopelijk is het vlot stevig genoeg!
Boogschieten
Onder begeleiding van een instructeur met een echte pijl en boogset schieten op verschillende doelwitten; een normaal blazoen, ballonnen of een appel! Wie is de echte Robin Hood?


Heb je vragen?

Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu