Adventure Race

Terug naar Clinics & Cursussen

Hommes Survival & Outdoor kan clinics verzorgen in adventure racing voor beginners en gevorderden. Een clinic kan bestaan uit een specifieke oriëntatie techniek waarbij meerdere check points (CP’s) gevonden moeten worden. Met kaart en compas een route volbrengen, coördinaten en azimuten leren intekenen of kennis maken met adventure race voorkomende sportdisciplines.

Rondom het Explore Adventure Sport terrein bestaan kant en klare oriëntatie lopen en is de mogelijkheid om allerlei sportdiscplines te beoefenen. Ook is het mogelijk om een tocht te laten organiseren bij u op locatie. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen naar info@hommesoutdoor.nl.

ACLO cursus Adventure Race
Studenten die lid zijn van de ACLO kunnen zich opgeven voor de ACLO cursus Adventure Race. Dit is een cursus van 5 lessen waarin de studenten kennis maken met verschillende oriëntatie technieken en buitensport onderdelen zoals hardlopen, ATB-en, kajakken, boogschieten en survivalrun. De cursus vindt plaats in periode 4A en 4B op dinsdagavond van 19.00-20.30 uur. Opgeven voor deze cursus kan via www.aclosport.nl.

 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu