Clinics & Cursussen

Terug naar Homepage

  • ACLO-Cursus

Clinics & Cursussen zijn activiteiten met een lerend karakter. Een clinic is een eenmalige activiteit en een cursus is een reeks op elkaar volgende activiteiten. Er kan worden gekozen uit de ACLO-cursus voor studenten, adventure race, boogschieten, bajakken en survivalrun. Naast dat de activiteit leuk is voor de groep, zorgen onze instructeurs ervoor dat er op maat van alles over de betreffende sport wordt geleerd. De mate van diepgang kan worden afgestemd op de wensen en het niveau van de groep. Voor informatie kun je klikken op de desbetreffende link van de clinic of cursus.

Scholen
Clinics & Cursussen lenen zich perfect voor scholen met opleidingsprogramma’s als Sport, Dienstverlening en Veiligheid (SDV) en Bewegen, Sport en Management (BSM). Daarnaast zijn de curssen ook erg geschikt om kennis te maken met een sport in de vorm van een Sport Oriëntatie Keuze (SOK) programma. Het is ook mogelijk om meerdere clinics in een carrousel te organiseren in de vorm van een Outdoor Sportdag. Op deze manier kunnen kinderen kennis maken met allerlei survival & outdoor activiteiten. Een dergelijke sportdag kan bovendien worden aangevuld met andere activiteiten.

Locaties
Afhankelijk van de soort sport en omgeving kunnen clinics worden aangeboden bij u op locatie. Voor een clinic in survivalrun waar touwbanen aan te pas komen is het noodzakelijk dat er voldoende dikke bomen staan. Voor kajakken uiteraard dat er bevaarbaar water is. Als u niet zeker bent over de geschiktheid van de locatie komt er iemand langs om de mogelijkheden te checken. Survivalclinics kunnen ook in de gymzaal of sporthal worden aangeboden.

menu