Clinics & Cursussen

U+21B1.svg survivalrun   U+21B2.svg aclo cursus

Clinics & Cursussen zijn activiteiten met een lerend karakter. Een clinic is een eenmalige activiteit en een cursus een reeks op elkaar volgende activiteiten. Er kan worden gekozen uit Adventure Race, Boogschieten, Kajakken en Survivalrun. Voor studenten wordt ook een ACLO-cursus aangeboden.

Naast dat de activiteit leuk is voor de groep zorgen onze instructeurs ervoor dat er op maat van alles over de betreffende sport wordt geleerd. De mate van diepgang kan worden afgestemd op de wensen en het niveau van de doelgroep.

 

Scholen

Clinics en cursussen lenen zich perfect voor scholen met opleidingsprogramma’s als Sport, Dienstverlening en Veiligheid (SDV) en Bewegen, Sport en Management (BSM). Daarnaast zijn de cursussen ook erg geschikt om kennis te maken met een sport in de vorm van een Sport Oriëntatie Keuze (SOK) programma. Het is ook mogelijk om meerdere clinics in een carrousel te organiseren in de vorm van een Outdoor Sportdag. Op deze manier kunnen kinderen kennis maken met allerlei Survival & Outdoor activiteiten. Een dergelijke sportdag kan bovendien aangevuld worden met andere activiteiten.

 

Locaties

Afhankelijk van de soort sport en de omgeving kunnen clinics worden aangeboden bij u op locatie. Voor een clinic in Survivalrun waar touwbanen aan te pas komen is het noodzakelijk dat er voldoende dikke bomen staan. Voor Kajakken uiteraard dat er bevaarbaar water is. Als u niet zeker bent over de geschiktheid van de locatie komt er iemand langs om de mogelijkheden te checken. Survivalrun clinics kunnen ook in de gymzaal of sporthal worden aangeboden.

menu