Club Run

Terug naar evenementen

Jaarlijks organiseren wij een korte survivalrun op den rondom de survivalbaan Zernike speciaal voor onze leden. Deze clubrun is ongeveer 3 kilometer en gevuld met veel uitdagende hindernissen. Enerzijds is het doel om leden een eerste run ervaring te geven waarbij er lint gevolgd moet worden en echt vrijwilligers bij de hindernissen staan als juryleden, anderzijds ook een mooie training voor de gevorderde atleet en een leuk meet moment. Alle leden kunnen de clubrun lopen binnen hun eigen trainingsmoment.

De jongere jeugd van 9:00 – 10:30

De oudere jeugd van 10:30 – 12:00

De volwassenen van 13:00 – 15:00

Daarna is er ruimte voor nazitten en gezelligheid met een kampvuur, warme chocolademelk voor de kinderen en eventueel een borrel voor de volwassenen.

 

Dit jaar wordt de clubrun niet georganiseerd in het vroege voorjaar door de afwezigheid van Jesper. Dit jaar organiseren wij deze in juni, zodat er ook waterhindernissen in verwerkt kunnen worden. De gekozen datum is zaterdag 22 juni. Wij streven er naar om de clubrun in een weekend te organiseren als er geen andere survivalruns zijn.

 

Voor de jeugdleden willen we graag dat er vrijwilligers staan bij de hindernissen. Hiervoor benaderen we de ouders/verzorgers van de jeugdleden. Om alles kwalitatief goed en natuurlijk veilig te kunnen organiseren, hopen we dat veel ouders willen komen helpen. Opgeven als vrijwilliger kan via een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu