Kinderfeest

U+21B1.svg jeugd survival kamp   U+21B2.svg side events

Hommes Survival & Outdoor biedt uitdagende kinderfeesten aan met variatie van allerlei buitensporten. Zo kan een kinderfeest ook invulling krijgen naar uw wensen. Hieronder een aantal concrete voorbeelden.

Offerte aanvragen

 

Kinderfeest pakket #1

De kinderen maken kennis met allerlei verschillende onderdelen van de sport survivalrun. Tijdens de activiteit functioneert het feestgezelschap als een team. Met het team krijgen ze verschillende hindernissen voor hun kiezen.  Ze moeten bij alle onderdelen goed samenwerken om de hindernis te kunnen halen. Als ze deze halen verdienen ze een punt voor hun team! Het tweede gedeelte van het feest worden de punten geteld en kunnen ze met de punten hulpmiddelen kopen om de eindopdracht te kunnen halen. De eindopdracht is om met het team de hele survivalbaan rond te klimmen!
Dit kinderfeest is geschikt voor kinderen van 6 – 12 jaar. Deze activiteit is mogelijk op de survivalbaan Zernike en in de toekomst op de survivalbaan Europapark. Kosten zijn €12,50 per kind met een minimum van €125,-. Dit feestje duurt 1,5 uur.

 

Kinderfeest pakket #2

De kinderen verdienen als team steeds stukjes van een schatkaart door beproevingen te doorstaan. Deze beproevingen zijn verschillende teamopdrachten met verschillende buitensporten zoals verschillende survival hindernissen, evenwichtsbalk over het water, boogschieten en andere samenwerkingsopdrachten. Zodra de schatkaart compleet is zal deze leiden tot de laatste opdracht en de schat die iedereen verdiend heeft. In de schatkist zit voor elk kind een lekkere versnapering. Dit kinderfeest is geschikt voor kinderen van 8 – 12 jaar. Deze activiteit is mogelijk op en rondom de surivalbaan Zernike. Kosten zijn €15,- per persoon met een minimum van €150,-. Dit feestje duurt 2 uren.

 

Aanvullingen

Onderstaande aanvullingen kunnen worden toegevoegd aan 1 van bovenstaande kinderfeest pakketten.

  • Na het feestje een half uur vuurmaken en broodjes met knakworst opwarmen en natuurlijk opeten voor €2,50 per persoon met een minimum van €25,-.
  • Koude citroen limonade om tijdens de activiteit de dorst te lessen voor €1,25 per persoon met een minimum van €12,50.
menu