Outdoor Sportdag

U+21B1.svg side events   U+21B2.svg survival sportdag

Een Outdoor Sportdag is een sport evenement met invulling van allerlei outdoor sporten. Deze sportdag kan aangeboden worden in een verschillende organisatie. Er kan een vrije structuur aan gegeven worden waarbij groepen zelf een beschikbare activiteit kiezen of een meer gesloten structuur waarbij er om een bepaalde hoeveelheid tijd wordt doorgedraaid naar het volgende onderdeel. De sportdag kan invulling krijgen met outdoor sporten naar keuze. De activiteiten die op dit moment aangeboden kunnen worden zijn Survivalrun, Kajakken, Vlotvaren, Boogschieten, Adventure Race / Oriëntatie tocht, Teambuildingsactiviteiten, Trail Run, Slack Line en meer. Tijdens deze sportdag kunnen er meerdere klassen (tot wel 150 deelnemers) tegelijk sporten.

Offerte aanvragen

 

Activiteiten

Survivalrun, Kajakken, Vlotvaren, Boogschieten, Adventure Race / Oriëntatie tocht, Teambuildingsactiviteiten, Trail Run, Slack Line en meer. De sportdag kan invulling krijgen naar uw wensen zowel in omvang in tijd en aantal activiteiten, maar ook diepgang in een specifieke activiteit.

 

Locatie

Een Outdoor Sportdag kan worden georganiseerd op onze vaste locatie op en rondom de survivalbaan van Groningen of bij u op locatie. Als we bij u op locatie langskomen zal er voorafgaand aan de activiteit een terrein analyse plaats moeten vinden om de geschiktheid te kunnen inschatten.

menu