Survival Sportdag

U+21B1.svg outdoor sportdag   U+21B2.svg teamwork

Survivalrun is een fantastische invulling voor een leuke, uitdagende en innovatieve sportdag! Hommes Survival & Outdoor bouwt 10 hindernissen naar keuze bij u op locatie. Meerdere klassen zijn tegelijkertijd welkom. Wij delen de deelnemers in in kleinere groepen waarna elke groep start bij een andere hindernis. Na ieder fluit signaal schuift de groep op chronologische volgorde een hindernis door tot iedere groep elke hindernis heeft gehad! Elke hindernis is aangegeven met een nummer waardoor het doorschuiven strak is georganiseerd. Daarnaast vinden de deelnemers bij elke hindernis een formulier met een korte instructie over de bedoeling, veiligheid en extra uitdagingen.

Offerte aanvragen

 

Hindernissen

Onze instructeurs zorgen voor een variatie aan hindernissen, zodat er voor ieder kind een hindernis is die hij of zij leuk vindt! Daarnaast houden wij bij het bouwen van de hindernissen rekening met de doelgroep in hoogte en moeilijkheidsgraad. Klik op Hindernissen voor een overzicht van een aantal mogelijkheden.

 

Locatie

Een survival Sportdag kan worden georganiseerd bij u op locatie mits er een gebied met voldoende dikke bomen beschikbaar is. Hommes Survival & Outdoor is ook in staat om bij u op locatie langs te komen om het gebied te verkennen en te kijken of het gebied geschikt is voor deze activiteit.
Als er bij u geen geschikt gebied is voor een Survival Sportdag dan is het ook mogelijk om bij ons te komen. Op de Survivalbaan Zernike in Groningen staan meer dan 40 hindernissen en is deze activiteit erg goed mogelijk.

 

sportdag

menu