Activiteiten

Hommes Survival & Outdoor biedt verschillende buitensport activiteiten aan in Nederland. Al deze activiteiten zijn mogelijk om bij u op locatie te organiseren of te beleven op 1 van onze locaties. De instructeurs van Hommes Survival & Outdoor zijn in staat om elke activiteit aan te passen aan de wensen en het niveau van de doelgroep.
Als u op zoek bent naar een activiteit om meer te leren in een sport kun je kijken bij Clinics & Cursussen. Als u op zoek bent naar 1 of meerdere van onderstaande buitensport activiteiten in de vorm van een kinderfeest, een sportdag of een ander evenement kunt u kijken bij Evenementen. De lengte van iedere activiteit is aan te passen aan uw wensen. Jesper Hommes is altijd bereid om met u mee te denken om een programma op maat te maken. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

 

Survivalrun

Klimmen en klauteren in verschillende hindernissen onder begeleiding van een instructeur. Wij kunnen hindernissen bouwen op locatie met fysieke uitdaging, uitdaging in balans, hindernissen waar je goed moet nadenken over de oplossing en hindernissen waarbij je juist moet samenwerken. Voor een indicatie welke Hindernissen allemaal mogelijk zijn klik op de link.

survival

 

Kajakken

Varen in een kajak op een vijver, meer, kanaal of sloot bij jou in de buurt onder begeleiding van een instructeur. Een tocht varen, op het water van boot wisselen, een tikspel spelen en kajakpolo spelen.

kajakken-custom

 

Vlotvaren

Een vlot varen en eventueel van te voren zelf bouwen waarmee je vervolgens naar de andere kant van een meer moet varen! Strijden met 2 teams tegen elkaar wie als eerste een vlot gebouwd heeft en naar de overkant vaart. Hopelijk is het vlot stevig genoeg!

Vlotvaren Custom

 

Oriëntatie tocht

Door middel van een kaart en eventueel kompas, kaarthoekmeter en GPS op zoek naar alle check points (CP’s). Wie kan alle CP’s het snelste vinden?

 

Samenwerkingsopdrachten

Teambuilding stimuleren door middel van opdrachten die je alleen kan volbrengen door samen te werken. Wandelende A, Electric Fence en het Spinneweb zijn enkele mogelijkheden van de vele samenwerkingsopdrachten die wij kunnen bieden.

 

Boogschieten

Onder begeleiding van een instructeur met een echte pijl en boog set schieten op verschillende doelwitten; een normaal blazoen, ballonnen of een appel! Wie is de echte Robin Hood?

boog

menu