Locaties

U+21B1.svg medewerkers   U+21B2.svg vacatures

Hommes Survival & Outdoor maakt gebruik van een aantal verschillende locaties in Nederland. Naast twee buitensportterreinen waar vrijwel alle activiteiten mogelijk zijn, is het ook mogelijk om bij u langs te komen op locatie. Afhankelijk van de keuze van de activiteit en de geschiktheid van de locatie kunnen wij alle activiteiten ook bij u op locatie organiseren. Hieronder volgt een uitgebreidere beschrijving van de verschillende vaste locaties.

Survivalbaan Zernike

In het noorden van Groningen, tussen het Reitdiep en het van Starkenborgh kanaal, ligt de survivalbaan Zernike. Alle benoemde clinics en alle activiteiten voor de sport survivalrun kunnen worden aangeboden op en/of rondom dit terrein. Ondanks dat het terrein vlakbij Groningen ligt geeft de omgeving en inrichting van het terrein een natuurlijk gevoel. Meerdere kleine bossen, kruidenrijke weilanden en begroeide slootjes dragen bij aan deze omgeving

Adres van de locatie is De Bunders 2 in Groningen. We hebben geen officieel nummer aan deze weg, maar zo is onze locatie goed te vinden. In de enige bocht van deze weg ligt onze survivalbaan.

Survivalbaan Europapark

Deze locatie is opgezet in samenwerking met het Noorderpoortcollege en de gemeente Groningen. Vlak naast het stadion de Euroborg, het thuishonk van FC Groningen, staat deze survivalbaan. Een lange balken stellage met allerlei klim- en klauter mogelijkheden en een totale lengte van 85 meter!

Officieel heeft deze locatie geen adres. Het beste kunt u via de Bornholmstraat rijden en parkeren op Euroborg P3. Vanaf hier via de tunnel onder de Europaweg doorlopen en dan komt u uit bij de vooringang van de survivalbaan. Met de fiets kunt u via de boulevard van de Euroborg komen. Op de boulevard staan fietsrekken en via de trappen kunt u naar beneden lopen om bij de vooringang van de survivalbaan te komen.

Baggelhuizerplas

De baggelhuizerplas is gelegen in het Zuid westen van Assen. Hommes Survival & Outdoor is hier met name actief in het organiseren van ATB cursussen, Survivalclinics, module WOMT (touwbanen bouwen), Kajakclinics en cursussen en boogschieten.

Er bestaat een officieel ATB parcours met veel variatie in ondergrond en heuvels en dalen. Een ideaal parcours voor de eerste kennismaking met ATB-en. In de Baggelhuizerplas kan er gekajakt en gezwommen worden. Ten noorden van de plas bevinden zich meerdere bossen die zich uitstekend lenen voor touwbanen en offroad hardlooproutes. Al met al een ideaal terrein voor vele buitensport clinics!

 

Hoornseplas

Op de Hoornseplas ten zuiden van de stad Groningen organiseert Hommes Survival & Outdoor regelmatig kajak clinics. Daarnaast is het ook mogelijk om op deze locatie een complete Outdoor Sportdag te organiseren tijdens de introductieweek of verschillende activiteiten op en rondom het water voor uw familie weekend of verenigings-, klassen- of bedrijfsuitje. We werken op deze locatie regelmatig samen met Watersportcentrum Teuntje de Slak.

menu