Jeugd Survival Kamp

Terug naar evenementen

Ieder jaar organiseren wij het Jeugd Survival Kamp voor onze jeugdleden. Het JSK werd de eerste 2 edities georganiseerd in Sebaldeburen op het terrein van Henk van de Kamp waar eerder ook een locatie stond. Afgelopen jaren wordt deze georganiseerd op onze survivalbaan Zernike. Voor de derde keer zullen wij de JSK’s dit jaar gaan opsplitsen per leeftijdscategorie. Dit gebeurd op dezelfde wijze als de jeugd trainingsgroepen; jonge jeugd (6 – 10 jaar) en oudere jeugd (10 – 14 jaar). Deze keuze is gemaakt doordat het aantal deelnemers elk jaar groeit en in 2021 zelfs groeide tot 120 deelnemers! Daarom nu een JSK voor de jongere jeugd en een JSK voor de oudere jeugd een weekend later.

De elfde edities zijn gepland op 22 en 23 juni voor de oudere jeugd en 29 en 30 juni voor de jongere jeugd!

Algemene planning:

Zaterdag:
13:00 – 16:00 verschillende activiteiten in carrousel zoals boogschieten, vlot bouwen en varen, kajakken, extra survivalhindernissen, (gezekerd) klimwand of boompje klimmen en meer!
17:00 tenten bouwen.
19:00 barbecue en broodjes bij kampvuur.
20:00 avond spel (smokkelaarspel).
22:00 slapen?

Zondag:
9:00 ontbijten
10:00 oriëntatie tocht en eindspel
12:00 einde

Locatie
De locatie is onze survivalbaan Zernike. Het adres is De Bunders 2 in Groningen.

 

Kosten
Deelname aan het kamp kost €30,- per kind voor de activiteiten, materialen en eten/drinken. Deze mag contant worden voldaan bij aankomst. Ieder kind mag eventueel een vriendje of vriendinnetje meenemen voor hetzelfde tarief.

Zelf meenemen
Als je zaterdag komt en blijft slapen
– Slaapzak
– Matje
– Tandenborstel en tandpasta
Voor iedereen
– (Survivalrun)sportkleding dat nat en vies mag worden.
– Zwemkleding en handdoek
– Bord, beker en bestek (mes, vork en lepel) met markering met naam erop!
– Extra setje droge kleding + droge schoenen voor einde van de dag
– Eventueel extra kleding tav. het weer (regenkleding, muts, handschoenen.. 😉 )

 

Opgave
Aanmelden voor het kamp kan via de e-mail. Graag uiterlijk een week van te voren opgeven in verband met voorbereidingen middels een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl. Hierbij horen wij graag of uw kind blijft slapen of zaterdagavond weer opgehaald wordt en of er rekening gehouden moet worden met eten (vegetarisch of niet), eventuele allergieën en andere bijzonderheden.

menu