Kajakken

Terug naar Clinics & Cursussen

Hommes Survival & Outdoor kan clinics en cursussen in kajakken verzorgen voor beginners en gevorderden. Tijdens een kajakclinic geeft de instructeur eerst uitleg over de materialen, basis peddeltechniek en wat te doen als je omgaat. Vervolgens gaan we het water op en na een kort stukje invaren laat de instructeur de deelnemers spelenderwijs wennen aan de kajak door middel van een tikspel. Daarna doen we spelen met een kajakpolobal.

Wil je jezelf opgeven voor een geplande clinic of een clinic op locatie aanvragen voor een groep stuur dan een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

Start 2 Kajak
Het is mogelijk om een lessenreeks kajakken te volgen waarbij de clinic een meer lerend karakter krijgt. Tijdens de Start 2 Kajak clinics gaat de instructeur in 3-5 lessen bezig met de basistechnieken van het kajakken. Dit zijn diverse peddeltechnieken, gebruik van een spatzeil, hoge- en lage steun, eskimorol en regels van het officiële kajakpolo spel. Dit programma is bijvoorbeeld geschikt voor middelbare scholen met profiel SDV, BSM of die een sportoriëntatie keuze (SOK) programma aanbieden.

ACLO cursus kajakken
Dit jaar vindt geen cursus plaats maar is er een eenmalige clinic voor studenten die lid zijn van de ACLO. Deze clinic is gratis voor studenten met een ACLO kaart en zij kunnen zich hiervoor inschrijven op www.aclosport.nl. Waarschijnlijk zullen deze clinics plaatsvinden op vrijdag 24 mei van 13.00-15.00, 15.00-17.00 en 17.00-19.00. De locatie van de clinic is de Hoornseplas nabij Kaap Hoorn.

Tijden en locaties
Een clinic zal zo’n 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. Natuurlijk is in overleg alles mogelijk.
Deze clinics worden aangeboden op verschillende locaties: Hoornsemeer/Paterswoldse meer, Schildmeer of Baggelhuizerplaats zijn locaties waar wij vaker actief zijn met het aanbieden van wateractiviteiten. Uiteraard zijn wij ook in staat om langs te komen bij u op locatie!

Kosten

Deelname Prijs
Clinic op locatie Voor een groep van 10 (of minder) €190,- excl. reis en BTW
Clinic Hoornseplas beginners Individuele aanmelding* €20,- per persoon
Clinic Hoornseplas eskimoteren Individuele aanmelding* €25,- per persoon

*alleen op de hieronder geplande momenten

Geplande clinics/cursussen
Er zijn momenteel geen clinics/cursussen gepland.

Sfeerimpressie

 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu