Kinderfeest

Terug naar Homepage

Hommes Survival & Outdoor biedt uitdagende kinderfeesten aan met variatie van allerlei buitensporten. Zo kan een kinderfeest ook invulling krijgen naar uw wensen. Hieronder een aantal concrete voorbeelden.

Offerte aanvragen

 

Kinderfeest pakket #1
Kinderfeest pakket #1 duurt 1,5 uur. De kinderen (6-12 jaar) maken kennis met allerlei verschillende onderdelen van de sport survivalrun. Als team krijgen ze verschillende hindernissen voor hun kiezen en moeten ze bij elke hindernis goed samenwerken om deze te halen. Wanneer ze een hindernis halen verdienen ze een punt voor het team.
Het tweede gedeelte van het feest worden de punten geteld en kunnen ze met de punten hulpmiddelen kopen om de eindopdracht te kunnen halen.
De eindopdracht is om met het team de hele survivalbaan rond te klimmen.

Kosten
€15,- per kind met een minimum van €150,-

 

Kinderfeest pakket #2
Kinderfeest pakket #2 duurt 2 uren. De kinderen (8-12 jaar) verdienen als team stukjes van een schatkaart door beproevingen te doorstaan. Deze beproevingen zijn verschillende teamopdrachten met verschillende buitensporten (survival hindernissen, evenwichtsbalk over het water, boogschieten, etc.). Zodra de schatkaart compleet is zal deze leiden tot de laatste opdracht en de schat die iedereen verdiend heeft. In de schatkist zit voor elk kind een lekkere versnapering.

Kosten
€17,50 per kind met een minimum van €175,-

Aanvullingen
Onderstaande aanvullingen kunnen worden toegevoegd aan één van bovenstaande kinderfeest pakketten.

  • Na het feestje een half uur vuur maken en broodjes met knakworst opwarmen en natuurlijk opeten voor €3,50 met een minimum van €35,-

  • Koude limonade om tijdens de activiteit de dorst te lessen voor €1,50 per kind met een minimum van €15,-

 

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar nynke@hommesoutdoor.nl.

menu