Lid worden

Hommes Survivalrun & Outdoor biedt survivalrun trainingen voor deelnemers vanaf 6 jaar voor ieder trainingsmotief en voor elk niveau. Wij streven naar differentiatie en proberen zoveel mogelijk de trainingen op maat aan te bieden.

Voor een actueel trainingsrooster kun je altijd kijken in de Agenda. De trainingen gaan altijd door tenzij anders aangegeven in onze maandelijkse nieuwsbrief en agenda. Wij hebben ieder jaar alleen een korte zomerstop van á 6 weken voor de jeugd. Dit jaar is de laatste training 13 juli en de eerste training op 14 augustus. De verschillende soorten trainingen inclusief uitleg zijn te vinden onder Trainingen .

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

 

Type lidmaatschap en kosten
Wij bieden twee jeugdlidmaatschappen aan voor jeugd tot en met 17 jaar en twee volwassenen lidmaatschappen vanaf 18 jaar. Contributie wordt aan het begin van ieder kwartaal afgeschreven middels een automatische incasso. De incassering zal dus gedaan worden rondom 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Wanneer je eenmaal mee wilt trainen kost dat €8,- welke ter plaatse contant wordt afgerekend. Het is sinds 2023 ook mogelijk om een strippenkaart te kopen ter waarde van 10 keer trainen op de baan voor €72,-

Type lidmaatschap Inhoud Per jaar / kwartaal
Jeugd A 1x trainen op vast moment €204,-      / €51,-
Jeugd B 2x trainen €252,-      / €63,-
Volwassen A 1x trainen op vast moment €252,-      / €63,-
Volwassen B onbeperkt trainen €324,-     / €81,-

Opzeggen
Wanneer je jouw lidmaatschap zou willen beëindigen dient dat te gebeuren voor het einde van ieder kwartaal. Er kan dus vier maal per jaar worden opgezegd wordt. Wanneer opgezegd wordt na de laatste dag van het kwartaal ben je dus nog een kwartaal lid.

GSSV Moddervet
Als je student bent in Groningen bij de Hanzehogeschool of de RUG (en lid bent van de ACLO) kun je lid worden bij onze zustervereniging GSSV Moddervet (https://gssvmoddervet.nl/)

Survivalbond Nederland
Voor meer informatie betreft de beoefening van de sport survivalrun in Nederland kun je kijken op de website van de SBN. Op deze site kun je alle wedstrijden vinden die onder auspicien van de survivalbond vallen, lid worden van de survivalbond, inschrijven voor wedstrijd licenties en de tussenstanden bekijken van de verschillende circuits.

 

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu