Locaties

Terug naar Over Hommes

Hommes Survival & Outdoor maakt gebruik van verschillende locaties in Nederland. Naast twee buitensportterreinen, waar vrijwel alle activiteiten mogelijk zijn, is het ook mogelijk om bij u langs te komen op locatie. Vooraf zullen wij de locatie dan bekijken om te bepalen of de activiteiten mogelijk zijn. Hieronder volgt een beschrijving van onze verschillende vaste locaties.

Survivalbaan Zernike
In het noorden van Groningen, tussen het Reitdiep en het van Starkenborgh kanaal, ligt de survivalbaan Zernike. Alle benoemde clinics en activiteiten voor de sport survivalrun kunnen worden aangeboden op en/of rondom dit terrein.Ondanks dat het terrein vlakbij Groningen ligt geeft de omgeving en inrichting van het terrein een natuurlijk gevoel. Meerdere kleine bossen, kruidenrijke weilanden en begroeide slootjes dragen bij aan deze omgeving.

Het adres is: De Bunders 2, 9717 BD in Groningen. Officeel hebben wij geen nummer aan deze weg, maar zo is onze locatie goed te vinden. In de enige bocht van deze weg ligt onze survivalbaan.

Survivalbaan Europapark (Euroborg)
Deze locatie is opgezet in samenwerking met het Noorderpoortcollege en de gemeente Groningen. Vlak achter het Hitachi Capital Mobility Stadion (FC Groningen) staat deze survivalbaan. Een lange stellage met allerlei klim- en klautermogelijkheden en een totale lengte van 85 meter!

Officieel heeft deze locatie geen adres. Het beste kunt u via de Bornholmstraat rijden en parkeren op Euroborg P3. Vanaf hier kunt u via de tunnel onder de Europaweg doorlopen en komt u uit bij de survivalbaan. Met de fiets kunt u via de boulevard van de Euroborg komen. Op de boulevard staan fietsrekken en via de trappen kunt u naar beneden lopen om bij de survivalbaan te komen.

Baggelhuizerplas
Deze locatie is gelegen in het Zuid-Westen van Assen. Hommes Survival & Outdoor is hier actief in het organiseren van ATB-cursussen, survivalclinics, module WOMT (touwbanen bouwen), kajakclinics en boogschieten.

Er is een officieel ATB parcours met veel variatie in ondergrond, heuvels en dalen. Een ideaal parcours voor de eerste kennismaking met ATB-en. In de Baggelhuizerplas kan gekajakt en gezwommen worden. Ten noorden van de plas bevinden zich meerdere bossen die zich uitstekend lenen voor touwbanen en offroad hardlooproutes. Al met al een ideaal terrein voor vele buitensport clinics!

Hoornseplas
Deze locatie ligt ten zuiden van de stad Groningen. Hommes Survival & Outdoor organiseert hier regelmatig kajakclinics. Daarnaast is het mogelijk om op deze locatie een complete Outdoor Sportdag te organiseren tijdens de introductieweek of verschillende activiteiten op en rondom het water voor uw familieweekend of verenigings-, klassen- of bedrijfsuitje. Wij werken op deze locatie regelmatig samen met Watersportcentrum Teuntje de Slak.

menu