Outdoor Sportdag

Terug naar arrangementen

Een Outdoor Sportdag is een sportevenement met invulling van allerlei outdoor sporten. Deze sportdag kan aangeboden worden in verschillende organisaties. Er kan een vrije structuur aan gegeven worden waarbij groepen zelf een beschikbare activiteit kiezen of een meer gesloten structuur waarbij om een bepaalde hoeveelheid tijd wordt doorgedraaid naar het volgende onderdeel. De sportdag kan invulling krijgen met outdoor sporten naar keuze. Tijdens deze sportdag kunnen meerdere klassen (tot wel 150 deelnemers) tegelijkertijd sporten.

Offerte aanvragen

 

Aangeboden activiteiten
Survivalrun, kajakken, vlotvaren, boogschieten, adventure race/oriëntatie tocht, teambuildingsactiviteiten, trail run, slack line en meer. De sportdag kan invulling krijgen naar uw wensen zowel in omvang in tijd en aantal activiteiten, maar ook diepgang in een specifieke activiteit.

Locatie
De Outdoor Sportdag kan georganiseerd worden op onze vaste locatie op en rondom Survivalbaan Zernike en Survivalbaan Euroborg of bij u op locatie. Als we bij u op locatie langskomen zal er voorafgaand aan de activiteit een terrein analyse plaats moeten vinden om de geschiktheid te kunnen inschatten.

 

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu