Personal Training

Terug naar Trainingen

Jesper Hommes, de eigenaar van Hommes Survival & Outdoor, is ook beschikbaar als personal trainer. Als je een specifiek doel hebt en hier graag persoonlijke begeleiding op maat bij wilt hebben, kun je gebruik maken van de diensten die Jesper kan bieden. Het doel kan variëren van afvallen en slanker worden tot het trainen om dat laatste stapje te bereiken in de top van een survivalrun circuit.

Jesper maakt samen met jou een trainingsprogramma afgesteld op jouw fysieke gesteldheid, maar houdt ook rekening met jouw wensen, werkrooster en andere wekelijkse bezigheden. Het opgestelde trainingsprogramma kan zelfstandig of met begeleiding uitgevoerd worden. De personal trainingen die worden aangeboden zijn:

  • Survivalrun hindernis technieken
  • Loop scholing
  • Bepaling hartslag zones door middel van Zoladz test
  • Kajak technieken
  • Trainingsplan (opnieuw opbouwen of periodiseringsplan)

Kosten
De kosten voor een PT sessie zijn €65,- per uur inclusief gebruik van de survivalbaan en/of kajak en exclusief BTW.

Survivalrun hindernis technieken
Tijdens groepstraining is er minder aandacht voor individuele begeleiding. De aanwezige trainer probeert zijn aandacht te verdelen over alle aanwezige deelnemers. Heb je behoefte om een (extra) training te krijgen waarbij de trainer er alleen voor jou is en jouw verder helpt bij verschillende hindernissen op maat? Dan is dit wellicht en goede aanvulling voor jou. Tijdens een uur survivalrun hindernissen techniek PT is de hele survivalbaan beschikbaar voor jou en zijn er geen andere deelnemers aanwezig.

Loop scholing
Wil je graag efficiënter en reactiever leren hardlopen en/of een betere verhouding vinden in pasfrequentie en paslengte? Dan kunnen wij samen met jou werken aan jouw hardloop techniek. We spreken af op een geschikte locatie om samen te rennen. Tijdens het uur doen we verschillende loopscholingsoefeningen die geïntegreerd kunnen worden in jouw loopstijl. Door efficiënter te lopen kun je hardlopen langer volhouden, basissnelheid vergroten en voorkom je blessures!

Zoladz test
Voor het juist doseren van een training is het handig om hartslagzones te bepalen. Iedere zone heeft zo zijn eigen trainingseffect. Door middel van je hartfrequentie tijdens verschillende snelheden kan, door middel van de Zoladz test, gekeken worden in hoeverre deze in verhouding staan tot elkaar. Daarnaast kan op deze wijze jouw AD (Anaerobe Drempel) bepaald worden. Voor duursporters die trainen met een hartslagmeter is dit een belangrijk gegeven. Dit is namelijk het omslagpunt dat je aerobe energie leverantie naar anaerobe energie leverantie gaat. Door vlak onder deze drempel te trainen verhoog je deze en kun je op een hoger tempo lopen terwijl je gebruik maakt van je aerobe energie leverantie. Gericht trainen en intervallen op de juiste tempo’s lopen kunnen veel bijdragen aan jouw prestatie niveau.

Kajaktechnieken
Wil je ook graag eens mee met een kajakweek op wildwater en wil je jezelf hier goed op voorbereiden? Dan is het mogelijk om samen met een instructeur op vlakwater in Nederland de belangrijkste technieken aan te leren. Technieken als hoge- en lage steun en natuurlijk de eskimorol. Met name de eskimorol is een complexe beweging aangezien je op de kop onder water en voor je gevoel vast in de kajak specifieke handelingen moet verrichten. Het kan erg helpen om hier persoonlijke begeleiding bij te krijgen. Deze vaardigheden in een kajak kunnen voor een veel grotere succes beleving zorgen op het wilde water. Minder zwemmen en boot hozen!

Trainingsplan
Volgt nog.

 

Wil je de mogelijkheden bespreken om jouw doel te bereiken?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu