Survival Sportdag

Terug naar arrangementen

Survivalrun is een fantastische invulling voor een leuke, uitdagende en innovatie sportdag. Hommes Survival & Outdoor bouwt 10 hindernissen naar keuze bij u op locatie. Meerdere klassen zijn tegelijkertijd welkom. Wij delen de deelnemers in kleine groepjes in waarna elke groep start bij een andere hindernis. Na ieder fluitsignaal schuift de groep op chronologische volgorde een hindernis door tot iedere groep alle hindernissen heeft gehad. Elke hindernis is aangegeven met een nummer waardoor het doorschuiven straks is georganiseerd. Daarnaast vinden de deelnemers bij elke hindernis een formulier met een korte instructie over de bedoeling, veiligheid en extra uitdagingen.

Offerte aanvragen

 

Hindernissen
Onze instructeurs zorgen voor een variatie aan hindernissen, zodat er voor ieder kind een hindernis is die hij of zij leuk vindt. Daarnast houden wij bij het bouwen van de hindernissen rekening met de doelgroep in hoogte en moeilijkheidsgraad. Klik op Hindernissen voor een aantal mogelijkheden.

Locatie
De Survival Sportdag kan worden georganiseerd bij u op locatie mits er een gebied met voldoende dikke bomen beschikbaar is. Wij kunnen bij u op locatie langskomen om het gebied te verkennen en te kijken of het gebied geschikt is voor deze activiteit.
Als u geen geschikt gebied heeft dan is het ook mogelijk om bij ons op Survivalbaan Zernike in Groningen te komen. Hier staan meer dan 40 hindernissen en is deze activiteit erg goed mogelijk.

 

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu