Survivalrun

Terug naar activiteiten Nederland

Hommes Survival & Outdoor biedt clinics en cursussen in survivalrun aan voor alle doelgroepen. In de 1,5-2 uur durende clinic (tijd is af te stemmen op uw wensen) moeten de deelnemers tijdens het eerste gedeelte van de clinic zelf oplossingen verzinnen voor hindernissen. Hierbij maken ze kennis met veel verschillende soorten hindernissen en wordt creativiteit in klimmen en klauteren gevraagd. In het tweede gedeelte van de clinic laat de instructeur een aantal technieken zien waardoor veel hindernissen ineens veel gemakkelijker zullen gaan. Het einde van de clinic organiseert de instructeur een korte wedstrijd tussen de deelnemers of een teamopdracht.

Start 2 Survival
Wij bieden naast een eenmalige clinic in survivalrun ook een Start 2 Survival lessenreeks van drie of vijf lessen. In deze lessenreeks maken de deelnemers kennis met de sport survivalrun. Aan het einde van de lessenreeks weten de deelnemers hoe de sport beoefend wordt in Nederland en streven wij ernaar om de deelnemers te trainen tot een technisch basisniveau om een recreatieve korte survivalrun te kunnen lopen. De laatste les bestaat uit een survivalrun wedstrijd (of toets moment). De gehele lessenreeks en de survivalrun in de laatste les kunnen op maat worden aangeboden. De Start 2 Survival leent zich ideaal voor een SOK (sport oriëntatie keuze) programma voor middelbare scholen.

Locaties en kosten
De clinics kunnen worden aangeboden op verschillende locaties. Survivalbaan Zernike en Survivalbaan Europapark zijn zeer geschikte locaties door de diversiteit aan hindernissen.

Een survivalclinic op één van onze locaties is mogelijk voor €17,50 per persoon met een minimum van €175,-. Door samenwerking met GSSV Moddervet hanteren wij voor studie- of studentenverenigingen andere prijzen.

Sfeerimpressie

 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu