Teamtraining Contact

Terug naar teamtrainingen

Aangezien het team elkaar al kent kan er met deze training in het groepsproces meer geoefend worden met intensiteit van samenwerken. De groep durft al open te staan voor feedback van elkaar, maar er wordt nog moeite ervaren met het geven van feedback. We staan nog niet écht in contact met elkaar. We gaan de veiligheid in het team waarborgen, zodat er ruimte is om uit te spreken waar je moeite mee hebt binnen de groep of in een bepaalde samenwerking.

Offerte aanvragen

 

Beschrijving
Het team is al bekend met een bepaalde structuur vanuit de vorige training, kennismaking. Bij deze training gaan we verder waar we zijn gebleven, door in de groep weer een aantal situaties terug te halen uit de vorige training. Daarom volgt, na een korte opfris-kennismaking, de volgende reeks aan activiteiten en werkvormen ten behoeve van de samenwerking. Er wordt gewisseld groepssamenstelling om in zoveel mogelijk verschillende situaties te kunnen oefenen met samenwerken, communiceren en vertrouwen.

Ook tijdens deze training wordt er na iedere werkvorm kort geëvalueerd, maar er zal ook gedurende de werkvorm tijd genomen worden om opvallende situaties te bespreken.

De activiteit wordt op een speelse manier afgesloten, waarbij de groep de kans krijgt om met de nieuwe kennis te oefenen in een ontspannen setting.

De teamtraining duurt 2 tot 2,5 uur.

 

Locatie
Deze activiteit is mogelijk op Survivalbaan Zernike én op Survivalbaan Euroborg van Hommes Survival & Outdoor.

 

Kosten
De kosten voor dit programma zijn 22,50 per persoon met een minimum van €225,- personen.

Voor studentenorganisaties hanteren we speciale prijzen. Neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

 

Heb je vragen?
Ervaring leert ons dat ieder team anders is. Daarom is maatwerk zeer belangrijk. Voor vragen over een passende training of overige bijzonderheden, vragen wij een e-mail te sturen naar info@hommesoutdoor.nl

menu