Teamtraining Kennismaking

Terug naar teamtrainingen

De teamtraining kennismaking is gericht op het leren kennen van elkaar, wat natuurlijk begint bij een ontmoeting. Voor het team onderling zal dat anders zijn dan tussen het team en de trainer. Door samen verschillende activiteiten en werkvormen te doen, doorlopen we ook verschillende fasen in het groepsproces. Zo gaan we gezamenlijk het team versterken en ondertussen is het ook nog een erg leuke activiteit om met het team te doen.

Offerte aanvragen

 

Beschrijving
De activiteit begint met een korte kennismaking tussen het team en de trainer. Daarin wordt uitgelegd hoe de training eruit zal zien en een basissituatie geschetst van het team. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het team opgedeeld in groepjes. Met deze groepjes worden verschillende werkvormen en activiteiten behandeld, waarbij de trainer vooral op hoe het team met elkaar samenwerkt en welke keuzes er worden gemaakt.

Na iedere werkvorm wordt er geëvalueerd. Hierin worden kenmerkende momenten belicht en is er ruimte voor reflectie vanuit de teamleden. Dit biedt tevens een mogelijk ingangspunt voor de volgende werkvorm.

De activiteit wordt afgesloten met een eindspel waarin het gehele team met elkaar samenwerkt.

De teamtraining duurt 2 tot 2,5 uur.

 

Locatie
Deze activiteit is mogelijk op Survivalbaan Zernike én op Survivalbaan Euroborg van Hommes Survival & Outdoor.

 

Kosten
De kosten voor dit programma zijn 22,50 per persoon met een minimum van €225,- personen.

Voor studentenorganisaties hanteren we speciale prijzen. Neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

 

Heb je vragen?
Ervaring leert ons dat ieder team anders is. Daarom is maatwerk zeer belangrijk. Voor vragen over een passende training of overige bijzonderheden, vragen wij een e-mail te sturen naar info@hommesoutdoor.nl

menu