Teamtrainingen

Terug naar arrangementen

  • Teamwork

 

Een teamtraining is méér dan alleen een gezellige activiteit met het hele team. Naast een leuke groepsactiviteit gaat verder dan alleen teambuilding. Het teamtraining arrangement gaat in op drie verschillende niveaus, afhankelijk van de fase waarin jouw team zich bevindt.

Ons arrangement teamwork is een gezellige activiteit om te doen met je team. Met de voornaamste focus op plezier maken is dit een leuk sportief uitje voor jou en je team. Klimmen en klauteren in de hindernissen en een leuk wedstrijdje tegen óf met elkaar.

Voor nieuwe teams gaat het om kennismaking. Door elkaar te leren kennen wordt het gemakkelijker om een gesprek met elkaar aan te gaan. Zo wordt er ruimte gemaakt voor veiligheid op momenten dat het team bij elkaar is, bijvoorbeeld op de werkvloer.

Voor teams die elkaar al kennen, stellen wij de vraag “Hoe kunnen wij samen…?”, om zo met elkaar in contact te kunnen komen. Daarmee wordt er vooral gefocust op het positieve tussen teamleden en dus de samenwerking versterkt.

 

Hommes Survival & Outdoor vindt maatwerk zeer belangrijk. Neem contact met ons op! Voor vragen over een passende training of overige bijzonderheden, vragen wij een e-mail te sturen naar info@hommesoutdoor.nl

menu