Teamwork

Terug naar teamtrainingen

Het Survival Teamwork Arrangement is een 1,5 tot 2 uur durend programma waarbij survivalrun ingezet wordt als middel om andere doelen na te streven. Door samen te werken om verschillende grensverleggende hindernissen te overwinnen proberen we de band van het sport- of managementteam te versterken. Naast een activiteit die bijdraagt aan teambuilding is het ook zeker een leuke activiteit voor teams of verenigingen als uitje.

Offerte aanvragen

 

Beschrijving
We beginnen met een introductie waarna we een korte warming-up doen, zodat iedereen klaar is om te beginnen aan de hindernissen. Vervolgens verdelen we de grote groep in kleine groepjes van 3-6 deelnemers (afhankelijk van de totale groepsgrootte). In kleine groepjes probeer je, door met je teamleden samen te werken, zoveel mogelijk hindernissen te halen. Per gehaalde hindernis krijgt een team een knipje in hun knipkaart (1 punt) en kunnen ze door naar de volgende uitdaging. Op den duur stopt de tijd en wordt gekeken hoeveel punten elk team heeft verzameld.

Het tweede deel bestaat uit het proberen te klimmen van de gehele survivalbaan achtereen. Dit wordt gedaan met de regels van het Chagrijnenspel: steeds als een teamlid op de grond valt, moet het hele team bij die hindernis opnieuw beginnen. Afhankelijk van het aantal punten die behaald zijn met de knipkaarten, krijgt het team hulpmiddelen om de survivalbaan gemakkelijker te kunnen klimmen. Het team met de beste tijd is de uiteindelijke winnaar!

Locatie
Deze activiteit is mogelijk op Survivalbaan Zernike én op Survivalbaan Euroborg.

Kosten
De kosten voor dit programma zijn €17,50 per persoon met een minimum van €175,-.

Voor studentenorganisaties hanteren we speciale prijzen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Heb je vragen?
Ervaring leert ons dat ieder team anders is. Daarom is maatwerk zeer belangrijk. Voor vragen over een passende training of overige bijzonderheden, vragen wij een e-mail te sturen naar info@hommesoutdoor.nl

menu