Informatie lidmaatschap

U+21B1.svg agenda   U+21B2.svg survivalrun beginners

Hommes Survival & Outdoor biedt survivalrun trainingen voor deelnemers vanaf 6 jaar voor ieder trainingsmotief en voor elk niveau. Zo kunnen de deelnemers tijdens de trainingen prestatief of recreatief aan de slag, kan er zelfstandig of begeleid getraind worden en zijn de trainingen gedoseerd naar de belangrijkste wedstrijden gedurende het seizoen. Differentiatie in trainingsaanbod is ons grootste streven. Zo proberen we zoveel mogelijk de trainingen op maat aan te bieden.

Lid worden

Inschrijven training

Gedurende de geldende coronamaatregelen dienen volwassenen zich in te schrijven voor de training. Per training van 2 uur kunnen 50 leden komen trainen. Inschrijven voor een training kan via het inschrijfformulier.

 

Lidmaatschap

Wij bieden 4 lidmaatschapsmogelijkheden. Twee voor Jeugd en twee voor volwassenen. Lidmaatschap Jeugd A en B zijn bedoeld voor deelnemers t/m 17 jaar. Met lidmaatschap Jeugd A kan er eenmaal getraind worden op een vast moment en met lidmaatschap Jeugd B kan er tweemaal per week getraind worden. Lidmaatschap Volwassen  A en B zijn bedoeld voor deelnemers vanaf 18 jaar. Met lidmaatschap Volwassen A kan er eenmaal getraind worden op een vast moment en met lidmaatschap Volwassen B kan er onbeperkt getraind worden. Onze lidmaatschappen lopen per kwartaal.

Contributie wordt aan het einde van ieder kwartaal afgeschreven middels een automatische incasso. De incassering zal dus gedaan worden rondom 31 maart, 30 juni, 30 september en 31 december. Let op! Vanaf 2020 veranderen we dit naar het begin van ieder kwartaal.

Wanneer je jouw lidmaatschap zou willen beëindigen dient dat te gebeuren voor het einde van ieder kwartaal. Er kan dus 4 maal per jaar worden opgezegd. Wanneer er opgezegd wordt na de laatste dag van het kwartaal ben je dus nog een kwartaal lid.

 

Trainingsmomenten

Voor een actueel trainingsrooster kun je altijd kijken in de Agenda.

De trainingen gaan altijd door tenzij anders aangegeven in onze maandelijkse nieuwsbrief. Wanneer trainingen niet doorgaan is dit ook altijd te zien in onze digitale agenda. Wij hebben ieder jaar alleen een korte zomerstop van 6 weken voor de jeugd. Volwassenen kunnen gebruik maken van vrij trainingsmomenten op maandag en woensdagavond.

Soorten training

 

Survivalrunbond Nederland (SBN)

Voor meer informatie betreft de beoefening van de sport survivalrun in Nederland kunt u kijken op de website van de SBN. Op deze website kunt u alle wedstrijden vinden die onder auspicien van de survivalbond vallen, lid worden van de survivalbond en inschrijven voor wedstrijd licenties en de tussenstanden bekijken van de verschillende circuits.
Wij adviseren onze leden om individueel lid te zijn van de SBN. Naast dat je verzekerd bent tijdens wedstrijden ben je ook aanvullend verzekerd voor ongevallen tijdens trainingen. Hierbij kun je denken aan ambulance kosten en extra kosten die niet altijd gedekt zijn door de reguliere zorgverzekering. Deze verzekering geldt alleen tijdens reguliere trainingstijden en tijdens wedstrijden die plaatsvinden onder auspiciën van de SBN.

menu