Survivalrun jeugd training

U+21B1.svg survivalrun beginners   U+21B2.svg survivalrun wedstrijd

Hommes Survival & Outdoor biedt jeugd trainingen in survivalrun aan. Survivalrun is de meeste gevarieerde sport waar alle je gehele lichaam bij beweegt. Met veel loopspelen, klimmen en klauteren en natuurlijk techniek training brengt Jesper veel variatie in zijn trainingen. Ondanks dat het een individuele sport is, organiseert Jesper de trainingen zodanig dat ook samenwerken met andere jeugdleden van groot belang is. Zo helpen oudere ervaren jeugdleden ook vaak de jonge en nieuwe kinderen. We trainen het gehele jaar door buiten. Ook met regen en sneeuw trainen we gewoon door. Wel wordt er verwacht dat kinderen zich kleden naar het weer.

Lid worden

 

dsc01801-custom

Kinderen kunnen vanaf 6 jaar lid worden en meetrainen. Tijdens de training worden er groepjes gemaakt naar niveau en leeftijd en krijgen de kinderen oefenstof op maat. Voor de jongste jeugd 6 – 10 jaar zal dit vrij speels zijn. Vanaf 10 jaar is het naast leuke survival spelen ook meer een training.

 

Planning

De jeugd trainingen vinden plaats op zaterdagochtend op de survivalbaan Zernike van 9:00 – 10:30 voor de kinderen van 6 – 10 jaar en van 10:30 – 12:00 voor de kinderen van 10 – 14 jaar. Ook op woensdag zijn er jeugd trainingen op de Survivalbaan Zernike van 15:00 – 16:30 voor kinderen van 6 – 9 jaar en van 16:30 – 18:00 voor de kinderen van 10 – 14 jaar. Iedere zaterdagochtend van 10:30 – 12:00 wordt er een jeugd training georganiseerd op de survivalbaan Euroborg voor kinderen van 6 – 14 jaar.

 

Locatie

We trainen op en rondom de survivalbaan Zernike en survivalbaan Euroborg. Naast de survivalbaan maken we ook veel gebruik van de bossen en de rest van de omgeving.

 

Wedstrijden

Kinderen kunnen zelf de keuze maken om wedstrijden te gaan lopen. Je kunt af en toe recreatief een survivalrun lopen of meedoen met het Jeugd Survivalrun Circuit (JSR) vanuit de Survivalbond Nederland (SBN). Het JSR bestaat uit 3 verschillende circuits ingedeeld op leeftijd. Voor de jeugd van 10 – 12 jaar bestaat het JRC-C, daarna volgt het JSR-B voor de jeugd van 13 – 14 en vervolgens voor de oudste jeugd het JSR-A van 15 – 18 jaar.

 

menu