Vrijgezellenfeest

Terug naar Events

Hommes Survival & Outdoor biedt meerdere mogelijkheden tot een sportief vrijgezellenfeest. Meerdere sportprogramma’s zijn mogelijk naar keuze. Na de activiteit is het ook mogelijk om aansluitend te barbequeën en een biertje te drinken.

Offerte aanvragen

 

The best man contest
Voordat een man zijn vrijheid opgeeft en zich voor de rest van zijn leven verbind aan een vrouw en zal beginnen als burgerlijke barend moet hij nog eenmaal in staat zijn om zijn mannelijkheid te bewijzen. Nog één keer terug naar zijn roots om te bewijzen dat hij een echte jager is in plaats van een verzamelaar. Welke strijder kan het snelste over de survivalbaan? Welke jager schiet in de roos en welke man kan het best overweg met een bijl en het snelst een boomstam doorhakken? Kortom, wie is “The best man”?

De deelnemers worden verdeeld in twee groepen en krijgen een serie echte mannelijke beproevingen. Bij alle beproevingen wordt een mannelijke kwaliteit gevraagd. Bij elke beproeving kan er maar één team de winnaar zijn. Elk onderdeel dat een team wint krijgt dit team één pilsje. Wie uiteindelijk de meeste pilsjes heeft verdiend als team wint de titel van “The best man”. Na tijd mogen deze pilsjes uiteraard opgedronken worden.

Kosten
Deze activiteit kan geboekt worden vanaf €25,50 per persoon (minimaal 10 personen).

 

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu