Oer Teambattle

Terug naar arrangementen

Hommes Survival & Outdoor biedt meerdere mogelijkheden tot een sportief vrienden of vriendinnen uitje en vrijgezellenfeest. Meerdere sportprogramma’s zijn mogelijk naar keuze. Na de activiteit is het ook mogelijk om aansluitend te barbecueën en een biertje te drinken.

Offerte aanvragen

 

Oer Teambattle
Terug naar de Oerman of vrouw door te strijden in twee teams tijdens allerlei verschillende Survival en Outdoor onderdelen.

De deelnemers worden verdeeld in twee groepen en krijgen een serie echte mannelijke beproevingen. Bij alle beproevingen wordt een mannelijke kwaliteit gevraagd. Bij elke beproeving kan er maar één team de winnaar zijn. Elk onderdeel dat een team wint krijgt dit team één pilsje. Wie uiteindelijk de meeste pilsjes heeft verdiend als team wint de titel van “The best man”. Na tijd mogen deze pilsjes uiteraard opgedronken worden.

Kosten
Deze activiteit kan geboekt worden vanaf €25,50 per persoon (minimaal 10 personen) voor een Oer Teambattle van 1,5 uur met survivalbaan en boogschieten, voor €32,50 per persoon (minimaal 10 personen) voor een Oer Teambattle van 2,5 uur met aanvulling van de expeditie Robinson proef en voor €50,50 per persoon (minimaal 10 personen) van 3,5 uur en aanvulling van de expeditie Robinson proef, Kajakpolo en afsluiting met een biertje bij jullie zelfgemaakte vuur!

 

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl.

menu